Buchete Bijuterie

              Aceste buchete de mireasa sunt creatii unicat – compozitii bogate realizate din perle naturale, miniroze din ceramica, flori din material textil, brose unicat, strasuri, cristale sau metale pretioase. Buchetele au la baza dantela fina, tulle, voal, catifea, panglici, iar cotorul buchetului este atent lucrat pentru a fi comod de purtat. Diametrul buchetului poate varia in functie de preferinta. Rezistenta buchetului in timp este foarte mare datorita materialelor de foarte buna calitate. 
Doriti modele asemanatoare sau in alta combinatie de culori? Putem realiza, stabilim detaliile si timpul de executie va fi de 14 zile din momentul achitarii avansului de 40%. Comandati acum buchetul miresei si primiti BONUS cocarda mirelui. Comandati tot setul pentru nunta: buchet de mireasa, buchete nase, buchete d-re onoare, flori in piept nasi/familie, corsaje, voalete si primiti BONUS  + transport gratuit in tara: tel: 0722.690.148 sau 0722.345.788.
Ne-am facut un obicei sa va intampinam mereu cu surprise si in fiecare sezon venim cu idei inspirate si produse personalizate. Produsele noastre sunt creatii unicat, 100% hand-made, lucrate cu foarte multa rabdare si pasiune pentru frumos, pentru mirese inspirate si nase elegante.
Pentru orice intrebari legate de evenimentul dvs. contactati-ne, suntem aici pentru dumneavoastra.