Buchete Unicat

              Buchetele unicat sunt compozitii florale bogate realizate din perle naturale, miniroze din ceramica, flori din material textil, brose, strasuri, cristale sau metale semipretioase. Buchetele au la baza dantela fina, tulle, voal, catifea, panglici, iar cotorul buchetului este atent lucrat pentru a fi comod de purtat. Diametrul buchetului poate varia in functie de preferinta. Rezistenta buchetului in timp este foarte mare datorita materialelor de buna calitate pe care le folosim. Doriti modele asemanatoare sau in alta combinatie de culori? Putem realiza orice va doriti stabilind detaliile cu unul dintre designeri la telefon: 0722.345.788.

Comandati acum buchetul miresei si primiti BONUS cocarda mirelui. Comandati tot setul pentru nunta: buchet de mireasa, buchete nase, buchete domnisoare de onoare, lumanari de cununie si primiti BONUS florile in piept: tel: 0722.345.788.

Urmariti-ne in fiecare sezon si alegeti conceptele inspirate si creatiile noi. Produsele noastre sunt 100% hand-made, lucrate cu foarte multa rabdare si pasiune pentru frumos.